Maak kennis met de meest duurzame stazak uit ons assortiment. 100% recyclebare zakken, gemaakt van mono plastic* materiaal met een excellente barrière voor jullie product (EVOH-PE*). Deze unieke en milieubewuste stazakken hebben een paper feel finish en zijn voorzien van recyclecode 4 bodemlogo’s, waarmee jullie de eindgebruiker een advies geven hoe het zakje te recyclen is.

De 100% recyclebare zakken zijn de perfecte oplossing om jullie product op te laten vallen. De unieke uitstraling en de vele designmogelijkheden zorgen dat jullie product zich met de juiste beleving in de schappen kan onderscheiden van de concurrentie.

  • 100% recyclebaar (recycle code 4);
  • Uniek en onderscheidend: voelt als papier, maar is gemaakt van recyclebaar plastic;
  • Excellente barrière eigenschappen om jullie product optimaal te beschermen;
  • Direct uit voorraad leverbaar in meerdere kleuren.
  • Ook verkrijgbaar met koffieventiel

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant het eerlijke verhaal hoort. Onze zakken kunnen in zijn geheel gerecycled worden. De gebruikte materialen zijn één van de meest geschikte plastics om te recyclen. Er worden bijvoorbeeld huishoudfolie en draagtasjes van gemaakt.

Duurzamer dan dit wordt het niet, wacht dus niet langer met bestellen! Ook deze zakken zijn direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig online te bestellen vanaf 100 stuks. Wilt u ook graag de paper feel finish in het echt beleven? Vraag dan geheel gratis een sample pakket aan en laat je ook overtuigen.

*Mono plastic: Dit wil zeggen dat er gebruik is gemaakt van 1 soort plastic. Plastic heeft overigens een negatieve lading door het gedrag van mensen. Recyclebaar plastic is minder belastend voor het milieu.

*EVOH: ethylvinylalcoholcopolymeer is de letterlijke betekenis. Het gaat hier om barrière kunststoffen die veelal geschikt zijn om gassen binnen te houden. Het gaat hier om barrière kunststof die in de PE verwerkt is. Door deze toevoeging heeft het materiaal een uitstekende barrière tegen zuurstof, vocht en aroma’s.

Sealadvies: bij kleine aantallen adviseren wij gebruik te maken van een impuls sealer. Neem contact met ons op als jullie grotere aantallen willen sealen. Wacht niet langer en bestel deze zakken snel of vraag een gratis sample aan.