0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken voor superfood

Stazakken voor superfood PouchDirect

Stazakken voor superfood
Bij Superfood hoort een verpakking met een natuurlijke uitstraling die het product knapperig, vers en smaakvol houdt. Zoek je een verpakking die hieraan voldoet? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. PouchDirect is gespecialiseerd in het verpakken van (super)food en heeft een zeer uitgebreid assortiment stazakken met een natuurlijke, ambachtelijke uitstraling. Deze stazakken zijn uitermate geschikt voor de presentatie van granola, quinoa, goji bessen, lijnzaad, rauwe cacao & chocolade, hennepzaad en bessen. Of je nu op zoek bent naar een zak met venster zodat het mooie product goed zichtbaar blijft of naar zakken met een hoge barrière tegen zuurstof, licht of vocht: je vindt het in onze webshop!

Breed aanbod
Stazakken met venster geven je de mogelijkheid een product mooi te presenteren. Door het venster blijft het superfood zichtbaar en ziet het er direct aantrekkelijk uit voor de consument. Granola kan bijvoorbeeld wat vet afgeven door de toegevoegde oliën of noten. Onze stazakken zijn voorzien van een PE binnenlaag zodat de kraftpapieren zakken geen (vet)vlekken krijgen van het product. Heeft het product een extra zuurstof- of lichtbarrière nodig, dan kun je kiezen voor onze meerlaags stazakken. Deze zijn onder andere voorzien van een gemetalliseerde folie (MET-PET). Dit verbetert de vocht- en zuurstofbarrière-eigenschappen van de film én voorkomt dat er licht bij het product komt. Al deze stazakken zijn al vanaf 100 stuks uit voorraad verkrijgbaar. Graag eerst proberen? Vraag dan enkele gratis samples in verschillende groottes aan en test onze stazakken om er zeker van te zijn dat je het juiste product en maat kiest.

Lees meer...

Voedselveilig
Onze stazakken worden vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). 

Op maat gemaakt
Naast ons grote aanbod voorraadproducten bieden wij ook de optie om al vanaf 2.000 stuks zakken op maat te maken. Op deze manier kunnen wij de verpakking produceren die helemaal aansluit op jullie wensen wat betreft formaat, uitvoering, bedrukking en materiaal. In verband met veel aanvragen voor duurzame verpakkingen bieden wij ook aluminiumvrije zakken met dezelfde zeer hoge barrière om de producten maximaal te beschermen. Dat kan tegenwoordig makkelijk zonder aluminium.

PouchDirect
Een persoonlijke proactieve houding, een breed assortiment, kwaliteit, concurrerende prijzen, online bestelgemak en korte levertijden zijn onze voornaamste kenmerken. Wij streven naar een langdurige, succesvolle samenwerking met onze klanten en PouchDirect heeft inmiddels dan ook vele tevreden klanten in heel Europa. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken een oplossing te vinden.

Advies nodig of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...