0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,3
Pouchdirect Korting

Stazakken voor superfood

Stazakken voor superfood
Bij Superfood hoort een verpakking met een natuurlijke uitstraling die uw product knapperig, vers en smaakvol houdt. Zoekt u een verpakking voor uw product die hieraan voldoet? Neemt u dan eens een kijkje op deze pagina. PouchDirect is gespecialiseerd in het verpakken van (super)food en heeft een zeer uitgebreid assortiment stazakken met een natuurlijke, ambachtelijke uitstraling. Deze stazakken zijn uitermate geschikt voor de presentatie van granola, quinoa, goji bessen, lijnzaad, rauwe cacao & chocolade, hennepzaad en bessen. Of u nou op zoek bent naar een zak met venster zodat uw mooie product goed zichtbaar blijft of naar zakken met een hoge barrière tegen zuurstof, licht of vocht: u vindt het in onze webshop! 

Breed aanbod
Stazakken met venster geven u de mogelijkheid uw product mooi te presenteren. Door het venster blijft uw superfood zichtbaar en ziet het er direct aantrekkelijk uit voor de consument. Bijvoorbeeld granola kan door de toegevoegde oliën of noten wat vet afgeven. Onze stazakken zijn voorzien van een PE binnenlaag zodat de kraftpapieren zakken geen (vet)vlekken krijgen van het product.Heeft uw product een extra zuurstof- of lichtbarrière nodig dan kunt u kiezen voor onze meerlaags stazakken. Deze zijn onder andere voorzien van een gemetalliseerde folie (MET-PET). Dit verbetert de vocht- en zuurstofbarrière-eigenschappen van de film én voorkomt dat er licht bij uw product komt. Al deze stazakken zijn al vanaf 100 stuks uit voorraad verkrijgbaar. Graag eerst proberen? Vraag dan enkele gratis samples in verschillende groottes aan en test onze stazakken met uw product zodat u zeker weet dat u de juiste maat kiest.

Voedselveilig
Onze stazakken worden vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). 

Op maat gemaakt
Naast ons grote aanbod voorraadproducten bieden wij ook de optie om al vanaf 10.000 stuks zakken voor u op maat te maken. Op deze manier kunt u een verpakking produceren die helemaal aansluit op uw wensen wat betreft formaat, uitvoering, bedrukking en materiaal. In verband met veel aanvragen voor duurzame verpakkingen bieden wij ook aluminiumvrije zakken met dezelfde zeer hoge barrière om uw product maximaal te beschermen. Dat kan tegenwoordig makkelijk zonder aluminium.

PouchDirect
Persoonlijke proactieve houding, een breed assortiment, kwaliteit, concurrerende prijzen, online bestelgemak en korte levertijden zijn onze voornaamste kenmerken. Wij streven naar een langdurige, succesvolle samenwerking met onze klanten en PouchDirect heeft inmiddels dan ook vele tevreden klanten in heel Europa. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat bij de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken voor een oplossing te zorgen.

Advies nodig of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

 
web-monitoring-ok

Moment...