0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,3
Pouchdirect Korting

Stazakken voor thee

Stazakken voor thee

Verpakt u thee en bent u op zoek naar een verpakking waarin de smaak en geur van uw thee optimaal blijft? Bij PouchDirect bent u aan het goede adresWij zijn dé stazakken specialist voor het verpakken van thee in Europa. Of u nu losse thee wilt verpakken of theezakjes, wij hebben de oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk. 

Uitgebreid aanbod

Begin bij uw selectie wat u mooi vindt. We hebben verschillende modellen stazakken voor thee: stazakken met bodemvouw en zipper, zijvouwzakken, platte bodem zakken met en zonder zipper en blokbodemzakjes. Een deel van de stazakken is ook leverbaar met venster, waardoor uw klanten uw theevarianten goed kunnen zien.

Er is een groot assortiment theezakken in vele verschillende maten en kleuren. Wilt u uw thee verpakken in een kraftpapieren stazak met een natuurlijke uitstraling, of kiest u liever voor een stazak met een matte of glanzende afwerking in wit, zwart, zilver, goud, transparant of rood? Wij hebben dit uitgebreide assortiment in grote aantallen op voorraad. De standaard stazakken voor thee zijn al vanaf 100 stuks leverbaar.

Alle zakken uit ons standaard assortiment met een venster zijn aluminiumvrije zakken. Het resultaat is een 100% recyclebare stazak zonder aluminium.

Top kwaliteit

Onze stazakken worden alleen vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van thee binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). Dit betekent dat u zeker kunt zijn van de constante kwaliteit van onze producten en daarmee een voortdurende tevredenheid van uw klanten.

Maatwerk theezakken

Wilt u zich met uw thee onderscheiden en bent u op zoek naar een stazak met uw eigen logo of ontwerp? Dit verzorgen we dagelijks voor vele klanten. Wij snappen dat het voor de kwaliteit van uw thee belangrijk is, dat de verpakking goede bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf zoals vocht, zuurstof en andere invloeden. Samen kunnen wij een verpakking ontwikkelen waarbij uw thee vers blijft en het aroma behouden. Een van onze belangrijkste innovaties van de afgelopen jaren is een transparante folie met extreem goede bescherming tegen geur verlies. Zo blijft het geur in het zakje en komt dat ten goede van de kwaliteit als u de thee in een zakje met venster wilt verpakken. Het resultaat is veel tevreden klanten en een stijgende omzet!

Waarom PouchDirect?

PouchDirect is al bijna 10 jaar dé stazakken specialist in Europa. Onze klanten waarderen ons vanwege de persoonlijke service, grote voorraad positie standaard zakken, snelle reactie op vragen, kennis van zaken, breed aanbod hoogwaardige producten en scherpe prijzen.

Bent u op zoek naar persoonlijk en deskundig advies voor het verpakken van uw thee? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

 
web-monitoring-ok

Moment...