0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken voor thee

Stazakken voor thee PouchDirect

Stazakken voor thee
Verpakken jullie thee en ben je op zoek naar een verpakking waarin de smaak en geur van de thee optimaal blijft? Bij PouchDirect ben je aan het goede adres. Wij zijn dé stazakken specialist voor het verpakken van thee in Europa. Of het nu gaat om het verpakken van losse thee of theezakjes, wij hebben de oplossing voor ieder verpakkingsvraagstuk.

Uitgebreid aanbod
We hebben verschillende modellen stazakken voor thee: stazakken met bodemvouw en zipper, zijvouwzakken, platte bodem zakken met en zonder zipper en blokbodemzakjes. Een deel van de stazakken is ook leverbaar met venster, waardoor jullie klanten de theevarianten goed kunnen zien.

Er is een groot assortiment theezakken in vele verschillende maten en kleuren. Wil je thee verpakken in een kraftpapieren stazak met een natuurlijke uitstraling, of kies je liever voor een stazak met een matte of glanzende afwerking in wit, zwart, zilver, goud, transparant of rood? Wij hebben dit uitgebreide assortiment in grote aantallen op voorraad. De standaard stazakken voor thee zijn al vanaf 100 stuks leverbaar.

Alle zakken uit ons standaard assortiment met een venster zijn aluminiumvrije zakken. Het resultaat is een 100% recyclebare stazak zonder aluminium.

Lees meer...

Top kwaliteit
Onze stazakken worden alleen vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van thee binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). Dit betekent dat je zeker kunt zijn van de constante kwaliteit van onze producten en daarmee een voortdurende tevredenheid van jullie klanten.

Maatwerk theezakken
Ben je op zoek naar een stazak voor thee met eigen logo of ontwerp om je te kunnen onderscheiden van de concurrent? Dit verzorgen we dagelijks voor vele klanten. Wij snappen dat het voor de kwaliteit van de thee belangrijk is, dat de verpakking goede bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf zoals vocht, zuurstof en andere invloeden. Samen kunnen wij een verpakking ontwikkelen waarbij de thee vers blijft en het aroma behouden. Een van onze belangrijkste innovaties van de afgelopen jaren is een transparante folie met extreem goede bescherming tegen geur verlies. Zo blijft de geur in het zakje en komt dat ten goede van de kwaliteit als de thee in een zakje met venster verpakt wordt. Het resultaat is veel tevreden klanten en een stijgende omzet!

Waarom PouchDirect?
PouchDirect is al bijna 10 jaar dé stazakken specialist in Europa. Onze klanten waarderen ons vanwege de persoonlijke service, grote voorraad standaard zakken, snelle reactie op vragen, kennis van zaken, breed aanbod hoogwaardige producten en scherpe prijzen.

Ben je op zoek naar persoonlijk en deskundig advies voor het verpakken van thee? Neem contact met ons op, wij denken graag met mee!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...