0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Maatschepjes

Ben je op zoek naar maatschepjes voor het nauwkeurig doseren van het product? Wij hebben een ruime keuze uit onze standaard maten!

Wanneer je bijvoorbeeld poeders of vloeibare producten in stazakken verpakt, kun je deze handige kunststof maatschepjes in de zakken bijsluiten om de klant te helpen met het nauwkeurig doseren van het product. De maatschepjes, ook wel scoops genoemd, zijn ideaal voor het scheppen en doseren van bijvoorbeeld proteïne-, was- of melkpoeders, zaden, diervoeding, koffie, thee, suiker, kruiden,  superfood, etcetera.

Lees meer...

Tip
Wel eens aan gedacht om de gebruiker twee keer te laten scheppen met een kleiner maatje? Het schepje is goedkoper, neemt minder ruimte in beslag (bijvoorbeeld 2 x 30ml i.p.v. 1 x 60ml) en is daarmee ook nog eens beter voor het milieu. Vele klanten hebben het al gedaan.

Direct uit voorraad of met uw logo
Onze maatschepjes zijn direct uit voorraad leverbaar in veel verschillende maten van 1 cc/ml tot 150 cc/ml in blauw en transparant. De minimale bestelhoeveelheid is 1.000 stuks (1 doos). PouchDirect produceert op aanvraag ook maatschepjes in aangepaste kleuren, met jullie bedrijfslogo erop gedrukt of in andere formaten en materialen (minimale bestelhoeveelheid tussen de 10.000 en 25.000 stuks, afhankelijk van de grootte van het schepje). Neem gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. 

Prijzen, voorraad & bestellen
Klik op de afbeelding van het maatschepje in de gewenste kleur. Selecteer de juiste maat en het aantal in het drop-down menu, waarna je direct de juiste prijs en de voorraadstatus te zien krijgt. Heb je de gewenste producten besteld en betaal je vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.
 

Technische informatie

 

Maatschepjes met ronde bodem

1 ml, 2,5 ml, 5 ml, 10 ml, 15 ml, 25 ml, 30 ml, 50 ml  

Maatschepjes met platte bodem

60 ml, 75 ml, 80 ml, 100 ml, 150 ml

Kleuren

Blauw of transparant

Materiaal

Blauw: Polystyrene (PS)  / Transparant: Polypropylene (PP)

Minimale bestelhoeveelheid

1000 stuks (1 doos)

web-monitoring-ok

Moment...