0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8
Flat Bottom Pouch glanzend wit (front zipper)

Flat Bottom Pouch / Box pouch

Meer afbeeldingen

Andere beschikbare kleuren

Nieuw

Details

Nieuw in ons assortiment! Flat bottom pouches met een front zipper, ook wel genoemd 'tear-off zipper' omdat de consument de zipper open ...

Bekijk meer ...

Nieuw in ons assortiment!

Flat bottom pouches met een front zipper, ook wel genoemd 'tear-off zipper' omdat de consument de zipper open moet scheuren voordat deze zipper geopend kan worden. De flat bottom stazak met front zipper is in 6 kleuren en in verschillende maten uit voorraad leverbaar. Het gebruikte materiaal is hoogwaardig (BPA-vrij) en beschikt over uitstekende barrière-eigenschappen. Hierdoor wordt jouw product optimaal beschermt tegen de standaard invloeden van buitenaf (licht (UV), zuurstof en vocht) en worden de aroma’s goed in het zakje gehouden. Dit komt direct ten goede van de kwaliteit van het product. Deze gebruiksvriendelijke flat bottom pouches kunnen makkelijker worden gevuld vanwege de grote vulopening. Tevens is er een voordeel dat er geen stof in de zipper kan komen. 

Deze aanvulling op ons assortiment biedt al onze klanten de kans om zich mooier en onderscheidend te presenteren. Met deze prachtige uitstraling wordt jouw product naar een hoger niveau getild. De vier afgeronde hoeken geven een moderne uitstraling en voorkomen dat jouw klanten zich bezeren aan scherpe hoekjes. 

De flat bottom pouches met front zipper zijn verkrijgbaar met én zonder ventiel. Verpak je koffie? Deze stazakken zijn ook met ontgassingsventiel beschikbaar in verschillende maten en kleuren, voor het verpakken van gebrande koffiebonen.   

Enkele andere toepassingsmogelijkheden: thee, diervoeding, proteïnepoeder, noten, zaden, chocolade, snoep, granen, kleding, drank, soep, etcetera.  

Kenmerken:  
-Opvallende eyecatcher door onderscheidende vormgeving  
-Zeer gebruiksvriendelijk voor jouw klanten! (makkelijk te openen en weer te sluiten)  
-Kan 4 zijdig gelabeld worden  
-Gemakkelijk te vullen (geen restanten van het product in de zipper)  
-Indrukwekkend stabiele bodem  
-Vier afgeronde hoeken voor moderne uitstraling en voorkomen van je ‘snijden’ aan scherpe hoeken 

Ben je op zoek naar stazakken met eigen logo en tekst? Vanaf 10.000 stuks bedrukken wij stazakken geheel naar wens om je optimaal te kunnen onderscheiden van de concurrent. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Het bedrukken van flat bottom stazakken met front zipper heeft, ten opzichte van standaard stazakken, als grote voordeel dat vier zijdes bedrukt kunnen worden in plaats van twee. 

Flat Bottom Pouch glanzend wit (front zipper)

Selecteer een maat voor de actuele voorraad
Selecteer een maat voor de actuele voorraad

Price From: € 0,65
per stuk
Price From: € 0,65
Voeg toe aan winkelmandje

Extra informatie
Extra informatie

Product ID 1437
Type pouch Stazak
Kleur voorkant Glanzend wit
Kleur achterkant Glanzend wit
Extra’s Front zipper
Levensmiddelenkwaliteit Ja
Magnetronbestendig Nee
Maximale vultemperatuur 80°C
Geschikt om in te vriezen Ja
Sealbaar Ja, heat sealer
Afgeronde hoeken 4 afgeronde hoeken
Minimale aantal 100
Eigen ontwerp/kleur > 10.000 stuks. Neem aub contact op voor een offerte.

Bezorgkosten

€6,95 NLD
€9,95 BEL, DEU, FRA, LUX, AUT
€19,95 CHE, DNK, ESP, EST, FIN, GBR, ITA, LIE, SWE
€29,95 CZE, HRV, HUN, IRL, LVA, NOR, POL, SVK, SVN
€39,95 GRC, ISL, PRT

Prijsinformatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Voor alle bestellingen binnen Nederland wordt er een btw-factuur verstuurd. Bestelt u buiten Nederland en heeft u daar een geldig btw-nummer vul deze dan in bij btw-nummer, selecteer het land en klik op controleren. Bij een geldig btw-nummer berekenen wij geen btw over uw bestelling.

web-monitoring-ok

Moment...