0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8
Impuls Sealer

Impuls Sealer

Meer afbeeldingen

Nieuw

Details

De impuls sealer is eenvoudig te bedienen en zeer geschikt om kleinere hoeveelheden stazakken mee te sluiten. Bij een veelvoudig ...

Bekijk meer ...

De impuls sealer is eenvoudig te bedienen en zeer geschikt om kleinere hoeveelheden stazakken mee te sluiten. Bij een veelvoudig gebruik raden wij een ‘constant heat sealer’ aan. Dit instapmodel sealer heeft handbediening en is gebruiksvriendelijk.

Het sealen zorgt ervoor dat de producten beter beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast kun je profiteren van een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding en hoeft de investering niet hoog te zijn voor het aanschaffen van een professioneel hulpmiddel!

Let op, de sealnaad is in vergelijking met de sealnaad van de ‘constant heat sealer’ minder breed, namelijk 2 mm. Bij de ‘constant heat sealer’ is dit 10 mm. De sealnaad van 2 mm is breed genoeg om de zakken goed te sluiten.

De sealer is geschikt voor:

  • Blokbodemzakjes (Kraft papier / CPP), CPP zakjes, PE/PE zakjes (binnenkort nieuw in ons assortiment)!
    Het sealen van 2-laags materialen.
  • Het sealen van 3-laags materialen. *
  • De impuls sealer is geschikt voor het sealen van 3-laags materialen, afhankelijk van de dikte van het materiaal en de aantallen per dag (vanwege de slijtgevoeligheid van de sealdraden). Hoe meer vermogen er gebruikt moet worden, hoe sneller de sealdraden breken.

Wilt u zijvouwzakken of flat-bottom zakken sealen? Wij adviseren u graag over de juiste sealer voor uw zakken! Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon, chat of via ons contactformulier.

Garantie: 12 maanden. Reparaties nadien niet mogelijk (m.u.v. de sealdraden). Wij bieden de onderhoudssets separate aan.

Impuls Sealer

Selecteer een maat voor de actuele voorraad
Selecteer een maat voor de actuele voorraad

Price From: € 120,00
Price From: € 120,00
Voeg toe aan winkelmandje

Extra informatie
Extra informatie

Product ID 1594
Sealers Low budget impuls sealer

Bezorgkosten

€6,95 NLD
€9,95 BEL, DEU, FRA, LUX, AUT
€19,95 CHE, DNK, ESP, EST, FIN, GBR, ITA, LIE, SWE
€29,95 CZE, HRV, HUN, IRL, LVA, NOR, POL, SVK, SVN
€39,95 GRC, ISL, PRT

Prijsinformatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Voor alle bestellingen binnen Nederland wordt er een btw-factuur verstuurd. Bestelt u buiten Nederland en heeft u daar een geldig btw-nummer vul deze dan in bij btw-nummer, selecteer het land en klik op controleren. Bij een geldig btw-nummer berekenen wij geen btw over uw bestelling.

web-monitoring-ok

Moment...