0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,3
Pouchdirect Korting

Maatschepjes

Maatschepjes in verschillende maten voor een nauwkeurige dosering van uw product

Wanneer u poeders of vloeibare producten in de stazakken verpakt, kunt u deze handige kunststof maatschepjes in de zakken bijsluiten om uw klant te helpen met het nauwkeurig doseren van uw product. De maatschepjes zijn ideaal voor het scheppen en doseren van bijvoorbeeld proteïne-, was- of melkpoeders, zaden, diervoeding, koffie, thee, suiker, kruiden, et cetera.

Lees meer ...

Maatschepjes direct uit voorraad of tailor-made

De maatschepjes zijn uit voorraad leverbaar in veel verschillende maten van 1 cc/ml ml tot 150 cc/ml in blauw en transparant. De minimale bestelhoeveelheid is 1000 stuks (1 doos). PouchDirect produceert op aanvraag ook maatschepjes in aangepaste kleuren, met uw bedrijfslogo erop gedrukt of in andere formaten en materialen (minimale bestelhoeveelheid tussen de 10.000 en 25.000 stuks, afhankelijk van de grootte van het schepje). Neem gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.


Technische informatie

 

Maatschepjes met ronde bodem

1 ml, 2,5 ml, 5 ml, 10 ml, 15 ml, 25 ml, 30 ml, 50 ml  

Maatschepjes met platte bodem

60 ml, 75 ml, 80 ml, 100 ml, 150 ml

Kleuren

Blauw of transparant

Materiaal

Blauw: Polystyrene (PS)  / Transparant: Polypropylene (PP)

Minimale bestelhoeveelheid

1000 stuks (1 doos)

 

Prijzen, voorraad & bestellen

Klik op de afbeelding van de maatschepje in de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren in het drop-down menu, waarna u direct de juiste prijs en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. 

Veel van onze klanten keken ook naar:

 
web-monitoring-ok

Moment...