0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Verpakkingsmachines

De multifunctionele Buffalo verpakkingsmachines van PouchDirect lenen zich perfect voor het snel en automatisch openen, vullen en sluiten van voorgevormde zakken zoals stazakken, platte bodemzakken, zijvouwzakken, 3-zijden gesealde sachets, spuitzakken, etc. De machines zijn eenvoudig in de bediening en makkelijk in onderhoud! Met onze lijn verpakkingsmachines en doseersystemen kunt u het dure en arbeidsintensieve handmatige verpakken omzetten naar snel, efficiënt en kosten besparend verpakken. Onze Buffalo machines maken het mogelijk om verdere productie groei in de toekomst te kunnen realiseren!

PouchDirect beschikt over een aparte machineafdeling met een technisch team met veel kennis en ervaring in verpakken en doseren van food en non-food producten. Wij hebben voor elke toepassing een oplossing op maat! Wij bieden betrouwbare, onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke machines voor het snel en efficiënt verpakken van uw product. Wij adviseren u graag!

Buffalo verpakkingsmachines, lineaire wegers, dubbel-kops wegers, multihead wegers, vloeistofpompen, schroefdoseringen, draaitafels, afvoerbanden, inkjet printers, heat sealers, etc.

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...