0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Mondmaskers

Let op:

Deze mondkapjes zijn ook aangeboden aan de RIVM en GGD om te zorgen dat alle zorgmedewerkers veilig kunnen werken. Dat is de eerste prioriteit in Nederland. Daarna zijn de contactberoepen zoals tandartsen, fysiotherapeuten, kappers en vele anderen de tweede prioriteit om de economie weer langzaam op te starten. Mocht er een brancheorganisatie zich bij ons willen melden voor grotere aantallen met een goede distributie voor haar leden, dan kunt u een email naar ons sturen met het verzoek.

Wij willen daarnaast ook onze vele vaste klanten de kans bieden om veilig te werken en zichzelf, hun medewerkers en gezinsleden te beschermen. Mondmaskers importeren is niet onze core-business, maar een van onze toeleveranciers is ook fabrikant van mondkapjes. Voor ons de reden om u deze mondkapjes aan te bieden. Wij houden de prijzen laag en willen met deze actie alleen proberen te helpen.

FFP2 mondmaskers: 
Zoals het RIVM meldt zijn deze FFP2 maskers zeer geschikt om uzelf én anderen in uw directe omgeving te beschermen tegen het COVID-19 virus.

Niet-medische mondmaskers:
De niet-medische maskers zijn zeer geschikt om anderen te beschermen tegen besmetting als 1,5 meter afstand houden niet goed mogelijk is (openbaar vervoer, supermarkt, ...).

https://www.venvn.nl/nieuws/gebruik-mondmaskers/

Levertijden:
Vanwege Corona-maatregelen kan er vertraging optreden. Als dat gebeurt, bij voorbaat onze excuses.

Houdt u zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid en houdt 1,5 meter afstand.


web-monitoring-ok

Moment...