0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8
Niet-medisch 3-laags gezichtsmasker

Non-medical face mask

Meer afbeeldingen

Nieuw

Details

Let op: Deze mondkapjes zijn ook aangeboden aan de RIVM en GGD om te zorgen dat alle zorgmedewerkers veilig kunnen werken. ...

Bekijk meer ...

Let op:

Deze mondkapjes zijn ook aangeboden aan de RIVM en GGD om te zorgen dat alle zorgmedewerkers veilig kunnen werken. Dat is de eerste prioriteit in Nederland. Daarna zijn de contactberoepen zoals tandartsen, fysiotherapeuten, kappers en vele anderen de tweede prioriteit om de economie weer langzaam op te starten. Mocht er een brancheorganisatie zich bij ons willen melden voor grotere aantallen met een goede distributie voor haar leden, dan kunt u een email naar ons sturen met het verzoek.

Wij willen daarnaast ook onze vele vaste klanten de kans bieden om veilig te werken en zichzelf, hun medewerkers en gezinsleden te beschermen. Mondmaskers importeren is niet onze core-business, maar een van onze toeleveranciers is ook fabrikant van mondkapjes. Voor ons de reden om u deze mondkapjes aan te bieden. Wij houden de prijzen laag en willen met deze actie alleen proberen te helpen.

Niet medische mondmaskers:

Zoals het RIVM meldt zijn deze niet medische maskers zeer geschikt om anderen in uw direct omgeving te beschermen als 1,5 meter afstand niet mogelijk is (openbaar vervoer, supermarkt, …). Maar houd u zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid en houdt 1,5 meter afstand.

Dit product is geschikt voor basisbescherming van zorgpersoneel of aanverwant personeel, maar ook voor bescherming tegen de verspreiding van lichaamsvloeistoffen.

* Blokkeert ≥90% van de efficiëntie van bacteriële filtratie

* 3-laags gezichtsmasker met oorlus

* Verpakt per 50 stuks

Niet-medisch 3-laags gezichtsmasker

In voorraad, bestelling direct leverbaar
In voorraad, bestelling direct leverbaar
 
€ 22,50
Totaal
Voeg toe aan winkelmandje

Extra informatie
Extra informatie

Product ID 1720

Bezorgkosten

€6,95 NLD
€9,95 BEL, DEU, FRA, LUX, AUT
€19,95 CHE, DNK, ESP, EST, FIN, GBR, ITA, LIE, SWE
€29,95 CZE, HRV, HUN, IRL, LVA, NOR, POL, SVK, SVN
€39,95 GRC, ISL, PRT

Prijsinformatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Voor alle bestellingen binnen Nederland wordt er een btw-factuur verstuurd. Bestelt u buiten Nederland en heeft u daar een geldig btw-nummer vul deze dan in bij btw-nummer, selecteer het land en klik op controleren. Bij een geldig btw-nummer berekenen wij geen btw over uw bestelling.

web-monitoring-ok

Moment...