0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,5
Pouchdirect Korting

Privacybeleid

Het belang van uw privacy en hoe wij hiermee omgaan
Op basis van de nieuwe Europese privacywet GDPR/AVG hebben we onze privacy policy en cookie policy een update gegeven. Dit om onder andere meer inzicht te geven in de persoonsgegevens die we van je verzamelen en voor welke doeleinden we ze gebruiken.

Vier privacy beloftes
Het liefst verzamelen we zo min mogelijk gegevens van je. In sommige gevallen is dat wel nodig, bijvoorbeeld om je bestelling af te leveren of om je te vragen wat je van onze website vindt. PouchDirect behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Hiervoor hebben we vier privacy beloftes opgesteld:
1. Beschermen: wij beschermen je persoonlijke gegevens alsof het die van onszelf zijn.
2. Gebruiken: we gebruiken je persoonlijke gegevens alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
3. Bewaren: wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
4. Delen: wij delen je persoonlijke gegevens nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke persoonsgegevens verwerkt PouchDirect?
Omdat je bij ons iets besteld of bijvoorbeeld samples aanvraagt, hebben we adresgegevens van je nodig.

Naam en adres
Wij slaan je naam op, omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer. Dit maakt het wel zo persoonlijk. Je adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen, om contact op te nemen of om af te spreken voor een kop koffie (mocht je ons een keer uitnodigen).

Bedrijfsgegevens
Wij zijn er voorstander van om zakelijk en privé gescheiden te houden. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en het vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten vanuit een bedrijf afneemt.

E-mailadres
We bewaren je e-mailadres om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. We kunnen je e-mailadres gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen bij PouchDirect. Uiteraard je je hiervoor altijd uitschrijven.

Telefoonnummer
Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen als er iets niet goed gaat of als we meer informatie van je nodig hebben om je bestelling compleet te maken.

Inloggegevens en klantnummer
Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je deze gegevens deelt kunnen inloggen, maar wij bewaren geen wachtwoorden. Ook maken we een uniek klantnummer aan waarmee we je sneller kunnen helpen.

IP-adres
Je IP-adres bewaren we om je, op verzoek, aan te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op je account of wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit adres wordt ook gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Betaalgegevens
We slaan betaalgegevens op na een geslaagde bestelling. Voorbeelden hiervan zijn je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder. Voor de verwerking van betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen en externe betaalplatvormen. Bij elke bestelling maken we zowel een uniek bestelnummer als factuurnummer aan die automatisch aan je account gekoppeld worden.

Overige gegevens die PouchDirect verwerkt
We verzamelen ook persoonlijke gegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat hierbij om de volgende gegevens.

Werk gerelateerde persoonsgegevens
Als je bij ons solliciteert, dan willen we natuurlijk graag zoveel mogelijk van je weten. Dit checken we aan de hand van je cv en de sollicitatiebrief. Mochten we je niet aannemen, dan zullen we jouw persoonsgegevens binnen vier weken uit ons bestand verwijderen.

Cookies
De hierboven genoemde persoonsgegevens in combinatie met de op onze website geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze webshop en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen. Dit doen we om onze website, dienstverlening en advertenties zoveel mogelijk te kunnen aanpassen naar jouw wensen. Na het geven van toestemming voor het plaatsen van cookies en het tonen van advertenties, kun je dit altijd weer intrekken. 

Overige persoonsgegevens
Het kan gebeuren dat we via Social Media of via e-mail berichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen, waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze, in hoeverre dit technisch mogelijk is, verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking
Wij verwerken je persoonsgegevens altijd met één van onderstaande redenen:

-Voor het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat je bijvoorbeeld kan inloggen in je account;
-Voor het laten werken van handige functionaliteiten, zoals het bewaren van producten in je winkelmandje, voor een volgend bezoek op onze website;
-Voor het aangaan en uitvoeren van jouw relatie met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
-Om contact met je te kunnen opnemen, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
-Voor het behandelen en oplossen van een klacht, voor een langdurige en gelukkige relatie;
-Voor het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
-Voor het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook:

-Om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
-Voor het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we weten welke functionaliteiten jij graag in onze diensten terugziet;
-Voor het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen advertenties op Google te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben.

Wij zullen je persoonsgegevens enkel voor doeleinden gebruiken zoals hierboven genoemd, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging
Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen
Jouw privacy is onze verantwoording en daarom zullen wij op geen enkele manier jouw persoonsgegevens ongewenst aan andere partijen verstrekken. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende gevallen:

-Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten
 We zetten betaaldiensten als iDEAL of PayPal in om de betaling van uw bestelling af te kunnen ronden.

-Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
 Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed onze website en advertenties bij jou aanslaan. Met jouw toestemming delen we je gegevens met Google Analytics voor het verbeteren van onze website en advertenties. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van GoogleOok nadat jouw gegevens met een derde partij gedeeld zijn, waarborgen we jouw privacy. Door goede afspraken en de juiste oplettendheid van onze professionele collega’s bewaken wij jouw gegevens alsof het die van ons zijn.


Geautomatiseerde beslissingen
Het kan gebeuren dat wij een geautomatiseerde beslissing nemen aan de hand van persoonsgegevens. Graag leggen wij hier meer over uit, wat hier de reden van is en welke gevolgen dit kan hebben.

Wanneer je bij ons iets in de winkelmand plaatst en er komt ineens iets tussendoor net voordat je de bestelling voltooid, dan kun je mogelijk van ons een herinnering ontvangen. Als we jouw gegevens hebben ontvangen, dan krijg je een geautomatiseerde email herinnering om jou het leven makkelijker te maken. In deze mail staan de producten die jij in het winkelmandje hebt gedaan en kun je de bestelling zeer makkelijk en snel afronden.

Cookies
Cookies kunnen ook persoonsgegevens bevatten over bijvoorbeeld je surfgedrag en interesses. Hieronder vindt je onze cookie policy voor alle ins en outs over de cookies die we gebruiken.

Websites van derden
Onze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken. Wij kunnen helaas niet nagaan of zij ook zo correct met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Kom je op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.

Jouw privacyrechten
Als gebruiker van onze website heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet één van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

PouchDirect plaatst cookies
Cookies zijn tijdelijke tekstbestanden die je computer, tablet of smartphone bewaart wanneer je onze website bezoekt. Dankzij deze cookies kan je bijvoorbeeld automatisch inloggen bij PouchDirect en onthouden we de inhoud van je winkelwagen. We passen ook cookies toe om te begrijpen hoe je gebruik maakt van onze website en welke diensten je interessant vindt. Wij gebruiken drie cookie varianten: functionele, analytische en marketingcookies.

Functionele cookies
Om onze website optimaal te laten werken, maken we gebruik van functionele cookies. Hiermee worden jouw websitevoorkeuren opgeslagen, log je automatisch in op onze website en worden al je producten in de winkelwagen bewaard voor een later moment.


Analytische cookies
Wij van PouchDirect willen elke dag van je leren. Met de analytische cookies wordt informatie verzameld over het gebruik van onze website en kunnen we zien welke informatie je nuttig of juist overbodig vindt.


Marketing cookies
We zijn dol op campagneresultaten. De performancecookie meet hoe succesvol onze advertenties zijn en trackingcookies helpen ons te begrijpen of je geïnteresseerd bent in een van onze producten. Zo kunnen we onze advertenties nog beter afstemmen op uw wensen en behoeften.


Verwijderen en uitschakelen van cookies
Na de houdbaarheidsdatum zullen cookies automatisch van je computer worden verwijderd. Cookies kunnen ook ieder gewenst moment handmatig verwijderd worden. Ook het opslaan van cookies kan uitgeschakeld worden. Dit doe je via de instellingen van je browser. Bekijk de hulppagina’s van Google ChromeMozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer hoe je dit het best kan doen.

Door de nieuwe wetgeving of andere omstandigheden kan het zijn dat wij onze privacy en cookieverklaring zo af en toe aanpassen. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 24-5-2018.

Contactgegevens
Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via privacy@pouchdirect.nl

 

 
web-monitoring-ok

Moment...