0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,3
Pouchdirect Korting

Stazakken

Stazakken nodig? PouchDirect kenmerkt zich door haar eindeloze mogelijkheden als het gaat om aantallen, kleuren, materialen en inhoud. En, u vindt ons gehele assortiment online! Heeft u een eigen design of logo? Je hoeft bij ons niet groot te zijn om uw design of logo volledig tot zijn recht te laten komen. Wij leveren bedrukte stazakken al vanaf een oplage van 10.000 stuks.


Toepassingen van onze stazakken

Onze stazakken (ook wel stand up pouches of doypacks genoemd), lenen zich perfect voor zowel vaste als vloeibare producten. Hieronder enkele voorbeelden waarmee u onze stazakken kunt vullen:

Lees meer...

●      Koffie en thee

●      Proteïnepoeders

●      Zoet- en zoutwaren 

●      Dierenvoeding

●      Superfoods           

●      Dranken

●      Speelgoed

●      Kleding

●      Diepvriesproducten   

 

Eigen design of logo?

Heeft u een eigen design of logo? Wij bedrukken alle stazakken naar uw wensen. Enkele afwerkingsopties:

●      Ontgassingsventiel (voor koffie)

●      Handvat

●      Hersluitbare gripssluiting (zipper)

●      Euro-lock

●      Schenktuit (spout)

Naast uw eigen design heeft u de mogelijkheid de stazakken te bestellen in vrijwel iedere kleur. In matte of glanzende afwerking, of allebei. Ook andere formaten, afwijkende vormen en materiaalsamenstellingen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op om te praten over de vele mogelijkheden.

 

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Wij begrijpen dat niet alleen het design van uw stazakken kwaliteit moet uitstralen. Daarom zijn al onze stazakken van hoogwaardige materialen geproduceerd. Er zijn verschillende samenstellingen zoals:

●      Tweelaags transparante Pet/Pe

●      Drielaags Pet/Met-Pet/Pe

●      Drielaags Kraftpapier/ Met-Pet/Pe

De stazakken zijn allemaal BPA-vrij (Bisphenol-A vrij) en uitstekend geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011).

 

Ook bulkaantallen

Heeft u 100, 1000 of meer stazakken nodig? Wij verzorgen elke bestelling van 100 tot miljoenen stuks. Bent u geïnteresseerd in onze zakken? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Snelle levering

Vanwege onze grote voorraad stazakken in standaard kleuren en maten en onze sterke logistieke organisatie kunnen we snel in heel Europa leveren. Mits besteld en betaald voor 20.00 uur, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Indien de door u gewenste producten net niet voorradig zijn, dan worden de stazakken na +/- 15 dagen bezorgd.

 

Prijzen, voorraad & bestellen

Klik in onderstaand overzicht op de afbeelding van een stazak in het door u gewenste model. Vervolgens kunt u de kleur, de maat en het aantal selecteren, waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden!

 
web-monitoring-ok

Moment...