0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verstuur koffie in deze kostenbesparende verzendzak

In tijden van Corona zien veel van onze klanten dat het online kanaal de oplossing is om de retail klanten te blijven bedienen. PouchDirect heeft een slimme oplossing om koffie goed te verpakken en te versturen zonder extra verpakkingsmateriaal. Wellicht ook iets voor jullie?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Antwin Grevengoed

Corona virus update

26-03-2020 11:19

Ontwikkelingen PouchDirect omtrent Corona virus

Lees meer over de huidige ontwikkeling omtrent het Corona virus en de minimale wijzigingen die onze transporteurs hiervoor door hebben moeten voeren.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Nieuws door Antwin Grevengoed

Corona Virus update

Onze  productie is volledig op peil. Alle fabrieken draaien en de transporten lopen als gepland. Wij verwachten op basis van de huidige situatie geen extra vertragingen. Mocht deze situatie veranderen dan zullen we je hiervan op de hoogte stellen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Edo Knoppert

Veilig en betrouwbaar betalen 

Je kunt bij PouchDirect veilig winkelen en betrouwbaar betalen. In dit blog vertellen we je op welke manier je kan betalen. Je rekent bij ons af in de beveiligde  betaalomgeving van MultiSafePay. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Karin Peterse

Nauwkeurig producten doseren

05-03-2020 12:56

Ruime keus maatschepjes

Ben je op zoek naar maatschepjes voor het nauwkeurig doseren van het product? Wij hebben een ruime keus aan standaard maten! Maatschepjes, ook wel scoops genoemd, zijn ideaal voor het scheppen en doseren van vaste en vloeibare producten.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marijke Dokman

Ambachtelijke uitstraling

PouchDirect heeft een uitgebreid assortiment stazakken van kraftpapier met een natuurlijke, ambachtelijke uitstraling die je gemakkelijk online kunt bestellen. Kraft is een natuurproduct. Om een zak van kraft papier te maken is het basismateriaal "hout pulp" nodig. Vanwege de aard van de gebruikte materialen (pulp van houtvezels) kunnen de kleuren van de kraftzakken per partij enigszins verschillen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Karin Peterse

Stazakken met afgeronde hoeken PouchDirect

Nooit meer snijden aan scherpe hoekjes

Wij staan nooit stil als het gaat om het verbeteren van onze zakjes. Uit de feedback die wij van onze klanten ontvangen, blijkt dat er veel belangstelling bestaat voor zakjes met afgeronde hoekjes; hierdoor oogt de zak wat moderner en is de kans dat uw consument zich krast of snijdt aan de scherpe hoeken ook gestopt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ruud Salomons

Koffiezakken met ventiel?

18-02-2020 16:03

Één-weg-ontgassingsventiel

Alle koffiezakken van PouchDirect beschikken over een één-weg-ontgassingsventiel. Door een ventiel te gebruiken, kan de koffie direct na het branden verpakt worden. Het ventiel laat overtollig gas, dat vers gebrande bonen nog enige tijd produceren, ontsnappen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Antwin Grevengoed

Laat je inspireren!

13-02-2020 13:55

Volg ons en blijf op de hoogte

Kijk je niet dagelijks op onze website voor het laatste nieuws? Geen probleem. Je kunt ons nu ook heel gemakkelijk via verschillende Social Media kanalen volgen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ruud Salomons

Offerte aanvragen bij PouchDirect

Besparen? Snel en makkelijk prijzen opvragen!

Vele klanten kopen regelmatig bij ons hun zakken. Wij bieden echter voordeel als de aantallen per product hoger worden. Dus hoe meer je koopt, hoe lager de prijs. Daarom hebben wij een quote module op onze website geïntegreerd.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Antwin Grevengoed

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
web-monitoring-ok

Moment...