Voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Gratis transport vanaf € 500,-
6 tips voor het (duurzaam) verpakken van jouw product!
In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt, is het verpakken van producten een cruciale factor geworden. Een goede verpakking beschermt niet alleen het product tegen beschadiging en bederf, maar kan ook bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling en het terugdringen van schadelijke stoffen in het milieu. In deze blog geven we je zes handige tips voor het (duurzaam) verpakken van jouw product, zodat je een bewuste en verantwoorde keuze kunt maken.
Continue Reading6 tips voor het (duurzaam) verpakken van jouw product!
Nieuwe Europese wetgeving voor single-use-plastics: stazakken met inhoud voor meerdere porties zijn uitgezonderd
The European Union has recently introduced new legislation to reduce the amount of single use plastics in Europe. Known as the EU Single Use Plastics (SUP) Directive, this law prohibits the sale of certain single-use plastic items, such as straws, cutlery, and plates. Companies that use single-use plastic must contribute to the cost of cleaning up plastic waste.
Continue ReadingNieuwe Europese wetgeving voor single-use-plastics: stazakken met inhoud voor meerdere porties zijn uitgezonderd
7 voordelen van het gebruik van papieren verpakkingen

Veel retailers hebben hetzelfde vraagstuk. Welke verpakking moet ik voor mijn product(en) gebruiken? Tegenwoordig zijn veel verpakkingen van natuurlijk materiaal en daardoor niet of minder schadelijk voor het milieu. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het gebruik van papieren zakken?

Continue Reading7 voordelen van het gebruik van papieren verpakkingen
Hoe jullie product kan opvallen tussen + 10.000 andere producten.

Een goede verpakking beschermt je product, vertelt een verhaal en valt op bij de klanten. Halen jullie het maximale uit je verpakking?

Continue ReadingHoe jullie product kan opvallen tussen + 10.000 andere producten.
Onze 100% Recyclebare stazakken met paper feel vernis

100% recyclebare zakken, gemaakt van mono plastic* materiaal met een excellente barrière voor jullie product (EVOH-PE*).

Continue ReadingOnze 100% Recyclebare stazakken met paper feel vernis
100% composteerbare blokbodemzakjes  ✨
Met trots presenteren wij: de nieuwste generatie 100% composteerbare blokbodemzakjes! Wij zijn volledig overgestapt op 100% composteerbare blokbodemzakjes mét hoge barrière, exclusief verkrijgbaar bij PouchDirect. Het is ons gelukt om het kunststof venster te vervangen door composteerbaar materiaal (EU gecertificeerd EN13434). De zakjes hebben vanaf nu een verhoogde barrière, zijn goed bestand tegen oliën en vetten en dat nog steeds voor dezelfde prijs! 
Continue Reading100% composteerbare blokbodemzakjes ✨

Producten 1 tot 6 van 9 in totaal

Toon per pagina