• Gratis transport bij meer dan 1000 stuks
Nieuw! 100% composteerbare blokbodemzakjes  ✨
Met trots presenteren wij: de nieuwste generatie 100% composteerbare blokbodemzakjes! Wij zijn volledig overgestapt op 100% composteerbare blokbodemzakjes mét hoge barrière, exclusief verkrijgbaar bij PouchDirect. Het is ons gelukt om het kunststof venster te vervangen door composteerbaar materiaal (EU gecertificeerd EN13434). De zakjes hebben vanaf nu een verhoogde barrière, zijn goed bestand tegen oliën en vetten en dat nog steeds voor dezelfde prijs! 
Continue ReadingNieuw! 100% composteerbare blokbodemzakjes ✨
Verstuur koffie in een kostenbesparende  brievenbus verzendzak
In tijden van Corona zien veel van onze klanten dat het online kanaal de oplossing is om de retail klanten te blijven bedienen. PouchDirect heeft een slimme oplossing om koffie goed te verpakken en te versturen zonder extra verpakkingsmateriaal. Wellicht ook iets voor jullie?
Continue ReadingVerstuur koffie in een kostenbesparende brievenbus verzendzak
Een milieubewuste verpakking waarmee je opvalt ♻
50% bio-based (composteerbaar) Leuk om je klanten te laten weten! Deze milieubewuste stazak van prachtig wit kraftpapier zorgt ervoor dat jullie product op een mooie manier wordt gepresenteerd en opvalt tussen alle andere producten. Het gebruikte materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en de binnenste laag PE zorgt voor een goede bescherming van het product. De zakken zijn voorzien van een extra breed venster voor een aantrekkelijke productpresentatie.
Continue ReadingEen milieubewuste verpakking waarmee je opvalt ♻
100% recyclebare stazakken

100% recyclebare stazakken gemaakt van polyethyleen (PE) die uitermate goed gerecycled kunnen worden!

Continue Reading100% recyclebare stazakken

4 producten(en)

Toon per pagina