0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Welkom bij PouchDirect, jullie partner voor flexibele verpakkingen!

PouchDirect is internationaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige stazakken en daaraan gerelateerde producten voor de food en non-food industrie. Persoonlijke service, een breed assortiment, kwaliteit, concurrerende prijzen, online bestelgemak en korte levertijden zijn onze voornaamste kenmerken. Wij streven naar een langdurige, succesvolle samenwerking met onze klanten en PouchDirect heeft inmiddels dan ook vele tevreden klanten in heel Europa. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat bij de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken voor een oplossing te zorgen.

Standaardassortiment
Alle producten uit ons standaardassortiment (zoals koffiezakken met ventiel, platte bodem zakken, stazakken met vensters, et cetera) willen wij graag voor iedereen toegankelijk maken: daarom zijn deze stazakken al te bestellen vanaf 100 exemplaren. Zo kunnen kleinere bedrijven dus net zo goed profiteren! Bij PouchDirect is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week gemakkelijk en snel online te bestellen. Indien (op werkdagen) betaald voor 20.00 uur, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Op maat gemaakte stazakken
Naast het leveren van stazakken uit ons standaardassortiment zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en daarbij deinzen wij niet terug voor uitdagingen. Om de verpakking zo goed mogelijk aan te laten aansluiten bij het product en bij de eisen van onze klanten, zijn er vele opties waarmee we de stazakken kunnen personaliseren. Zo zijn de zakken te bedrukken met een eigen logo of design, kan men kiezen voor andere formaten en vormen en zijn de zakken uit te rusten met afwerkingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een handvat, een hersluitbare gripsluiting, schenktuitjes, een Eurohole, of een ventiel (voor koffiebonen). Op maat gemaakte stazakken zijn al leverbaar bij een bestelling van 10.000 exemplaren: dus ook voor bedrukte zakken kunnen kleinere en middelgrote ondernemingen bij ons terecht. Uiteraard leveren wij ook bulkaantallen aan grote bedrijven.

Gerelateerde producten
PouchDirect levert niet alleen de best mogelijke verpakking, maar ook de noodzakelijke hulpmiddelen om de stazakken te kunnen vullen en goed af te kunnen sluiten. Zo helpen wij graag met de aanschaf van wegers en vulmachines en een op de stazak afgestemde sealer. Tot slot ben je ook voor maatschepjes die in de stazakken bijgesloten kunnen worden bij ons aan het goede adres. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Klantenervaringen
PouchDirect stelt de mening van haar klanten bijzonder op prijs. Vandaar ook dat we aan onze klanten vragen om onze producten en onze service te beoordelen. Deze klantbeoordelingen helpen ons om de producten en service van PouchDirect nog verder te verbeteren. Daarnaast kunnen nieuwe shoppers dankzij de ervaring en beoordeling van klanten, extra geïnformeerd worden over PouchDirect en zo een betere beslissing nemen. Wil je weten wat onze klanten van ons vinden? Lees hier meer over de klantenervaringen.

Informatie
Alle informatie over onze producten en diensten is te vinden op onze website. Daarnaast kun je de kwaliteit van onze stazakken zelf beoordelen en testen door een gratis sample aan te vragen. Heb je tot slot nog specifieke vragen of hulp nodig bij het vinden van de perfecte stazak voor jullie product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Hartelijk dank voor jullie bezoek aan de website van PouchDirect. Wij hopen ook je binnenkort van dienst te kunnen zijn met onze stazakken en daaraan gerelateerde producten.

Kees Schilder en Edo Knoppert
PouchDirect 

Mail ons

Contactgegevens

Kantoor Europa
Reclosable Packaging B.V.   PouchDirect
Pastoor Somstraat 2
8162 AK Epe

Nederland

 

info@pouchdirect.nl

0031 (0)85 486 5240  

KvK:

08133630

BTW:

NL8146.16.380.B01

 

* Verplichte velden

web-monitoring-ok

Moment...