Door onze geweldige klanten hebben we weer een lading bomen besteld bij het team van Trees for All, en we zijn blij om te horen dat onze boompjes in de Boliviaanse kwekerij flink aan het groeien zijn! Binnenkort gaan ze de grond in om daar hun magische werk te doen.

We nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage aan het milieu en onze omgeving te leveren. Dit doen we onder andere door samen met onze klanten bomen te planten bij Trees for all.

Bij Trees for All worden de bomen op verschillende manieren ingezet om onze wereld groener te maken. Een deel van deze bomen krijgt een thuis op boerderijen, waar ze deel uitmaken van slimme agroforestry-projecten. Dit betekent dat ze samenleven met gewassen en fruitbomen, waardoor een soort groene samenwerking ontstaat.

Trees for All Forest

Stap 1: De boeren hebben zich flink ingezet om hun percelen voor te bereiden. Oude gewassen zijn verwijderd en waterbronnen zijn aangelegd, zodat de bomen straks optimaal kunnen groeien.

Stap 2: De bomen worden geplant in een slim agroforestry systeem. Om de drie meter worden fruitbomen geplant tussen inheemse bomen, met gewassen zoals mais en groenten ertussen. Dit zorgt voor een divers en duurzaam ecosysteem.

Stap 3: De boeren krijgen hulp van landbouwexperts bij de verzorging van de bomen. Jaarlijkse snoei en het gebruik van snoeimateriaal als bodembedekking helpen niet alleen de groei van de bomen, maar bevorderen ook de bodemvruchtbaarheid.

Trees for All Employee

Als leverancier van topkwaliteit verpakkingen begrijpen we dat onze productie invloed kan hebben op het milieu. Daarom zorgen we ervoor dat elke stazak die we maken wordt gecompenseerd door bij te dragen aan bomenplantprojecten, zoals die van Trees for All. Op deze manier verminderen we onze impact op het milieu en zorgen we voor een positieve bijdrage aan onze planeet.

Samen maken we een verschil!

Dank aan Trees for All voor hun voortdurende inzet voor een groenere planeet.

Trees for All Certificate