Bij PouchDirect begrijpen we het belang van duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk bij onze klanten. Alle 3-laags stazakken met kraftpapier uit het vaste assortiment krijgen daarom een upgrade met ALOxPET. Dit zorgt voor een milieuvriendelijker alternatief voor MET-PET met behoud van de hoge bescherming.

ALOxPET is een transparante folie en MET-PET ken je wellicht als het gemetalliseerde laagje in onze stazakken. De gemetalliseerde folie wordt vervangen voor een transparante folie genaamd ALOxPET. Ondanks het uiterlijke verschil behoudt de 3-laags stazak dezelfde hoge bescherming voor je product. Lees hieronder welke voordelen ALOxPET jou kan bieden.

ALOxPET

ALOxPET - een duurzamere keuze:

● ALOxPET is een folie zónder metalen coating, waardoor het minder belastend is voor het milieu.


Verbeterde eigenschappen van ALOxPET:

● Top bescherming tegen vocht (WTR) & zuurstof (OTR): ALOxPET biedt dezelfde kwaliteit als MET-PET. Je producten blijven dus van hoge kwaliteit in deze stazakken.


Een stap richting duurzaamheid:

● Door over te stappen op ALOxPET tonen we onze betrokkenheid voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

● In de toekomst streven we ernaar om gerecyclede ALOxPET te gebruiken om onze ecologische voetafdruk te verminderen.


Onze bruine kraftpapieren stazak met ALOxPET-binnenvoering:

● De overstap naar ALOxPET begint met de bruine kraftpapieren stazakken, inclusief de varianten geschikt voor koffie. Andere gemetalliseerde papieren zakken zullen geleidelijk over worden gezet naar ALOxPET. Daarnaast zijn er al veel stazakken beschikbaar uit voorraad die niet gemetalliseerd zijn.

● Deze stazak combineert de natuurlijke uitstraling van kraftpapier met de superieure eigenschappen van ALOxPET, om een duurzaam en hoogwaardige verpakkingsoplossing te bieden.

● Met de ALOxPET-binnenvoering blijven je producten goed verpakt en bieden deze verpakklingen een hoge bescherming.


Bij PouchDirect staan we voor duurzaamheid en hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Het introduceren van ALOxPET als een alternatief voor MET-PET draagt hier aan bij. Met ALOxPET kun je kiezen voor een verpakkingsmateriaal dat jouw producten optimaal beschermt.


Andere duurzame voorraadproducten:

● 100% recyclebare papieren zakken

● 100% recyclebare plastic zakken

● Composteerbare & recyclebare papieren zakken