0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken voor diervoeding

Stazakken voor diervoeding PouchDirect

Stazakken voor diervoeding
Onze stazakken zijn uitermate geschikt voor het verpakken van diervoeding. Veel diervoeding producenten hebben de keuze laten vallen op kunststof stazakken om hun product in te verpakken. Het staat veel mooier op het schap, het is makkelijk in het verwerken, het is niet duur en de consument kan de inhoud super makkelijk bewaren. PouchDirect is dé stazakken specialist voor het verpakken van hondenvoer, hondensnacks, kattenvoer, kattenbakvulling, vitamines en supplementen, vogel- en visvoer in Europa. 

Stazakken zijn uitermate geschikt om diervoeding product(en) in de schappen te presenteren. Bedrukt en onbedrukt. Wij bieden een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige, voorgevormde diervoeding zakken in vele soorten, maten en kleuren aan. Onze standaard stazakken voor diervoeding zijn al vanaf 100 stuks leverbaar.

Breed aanbod
Onze stazakken voor diervoeding zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, geschikt voor het verpakken van voeding (BPA vrij) en beschermen de diervoeding tegen elke vorm van bacteriën, vocht en ongedierte zodat de dieren de kwaliteit en structuur krijgen die ze verdienen. Onze stazakken voor diervoeding zijn verkrijgbaar in diverse soorten vormen: stazakken met bodemvouw en zipper, zijvouwzakken, platte bodem zakken met of zonder zipper of blokbodemzakken. Standaard stazakken met een papieren uitstraling, een handvat, een venster, en/of Euro-hole zijn uitermate geschikt voor diervoeding.

Lees meer...

Om zoveel mogelijk in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten, bieden we een groot assortiment standaard stazakken voor diervoeding in verschillende maten en kleuren.

De kleuren wit, zwart, zilver, goud (in mat of glans uitvoering), rood, transparant en bruin kraftpapier zijn bij ons in grote aantallen op voorraad. Tevens bieden we de stazakken voor diervoeding in een grote variëteit maten met een inhoud van 100, 250, 500, 1000, 2000 tot 5000 gram.

ISO gecertificeerd
Onze stazakken worden vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van dierenvoeding binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). Dit betekent dat je zeker kunt zijn van de constante kwaliteit van onze producten en daarmee een voortdurende tevredenheid van jullie klanten.

Maatwerk diervoeding stazakken
Diervoeding in een aantrekkelijke stazak verkoopt zichzelf stukken beter. Om de verpakking zo goed mogelijk aan te laten sluiten op specifieke eisen, zijn er vele opties waarmee wij diervoeding zakken kunnen personaliseren. Vanaf 10.000 stuks kunnen wij al diervoeding zakken bedrukken en zelfs met +/- 5 weken leveren! Wil je graag persoonlijk advies over de juiste verpakking of over de mogelijkheden van bedrukte zakken? Neem gerust even contact met ons op.

Waarom PouchDirect?
PouchDirect is al bijna 10 jaar dé stazakken specialist in Europa. Veel klanten waarderen PouchDirect voornamelijk vanwege het brede aanbod hoogwaardige producten, scherpe prijzen en een uitstekende persoonlijke klantenservice. 

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...