0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken voor koffie

Stazakken voor koffie PouchDirect

Stazakken voor koffie
Op zoek naar een verpakking voor jullie geroosterde koffiebonen of gemalen koffie? Wij zijn dé stazakken specialist voor het verpakken van koffie in Europa. Of je nu een koffiebrander bent die net is begonnen met het branden van koffie of al jaren succesvol koffie verkoopt en op zoek bent naar de laatste trends, wij hebben de oplossing voor jullie verpakkingsvraagstuk. 

Uitgebreid aanbod
Er is een groot assortiment koffiezakken in verschillende maten en kleuren. Begin bij het kiezen van de stazak met het maken van een selectie welke jullie mooi vinden. We hebben verschillende modellen stazakken voor koffie: stazakken met bodemvouw en zipper, zijvouwzakken en platte bodem zakken met-en zonder zipper. Wij leveren al onze koffiezakken met een hoogwaardig ontluchtingsventiel (speciaal voor vers geroosterde koffiebonen). 

Willen jullie de koffie verpakken in een stazak met een natuurlijke uitstraling? Of kies je liever voor een stazak met een matte of glanzende afwerking in wit, zwart, zilver, goud of rood? Wij hebben een uitgebreid assortiment in grote aantallen op voorraad. De standaard stazakken voor koffie zijn al vanaf 100 stuks per soort leverbaar.

Als belangrijkste innovatie in ons standaard assortiment is de toevoeging van een duurzame verpakking. Dat is de aluminiumvrije stazak in een prachtige diepzwart kraftpapieren uitvoering. De gemetalliseerde folie is vervangen door een transparante folie met zeer hoge barrière eigenschappen zodat jullie koffie beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf (licht (UV), zuurstof en vocht). Het resultaat is een 100% recyclebare stazak met zeer hoge barrière-eigenschappen zonder aluminium.

Lees meer...

Kwaliteit
Onze stazakken worden alleen vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van koffie binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). Dit betekent een constante kwaliteit van onze producten en daarmee een voortdurende tevredenheid van jullie klanten. De materialen waar de stazakken van zijn gemaakt beschermen de koffie heel goed tegen licht (UV), zuurstof en vocht om de beste kwaliteit koffie voor jullie klanten te kunnen waarborgen.

Maatwerk koffie stazakken
Willen jullie je onderscheiden en zijn jullie op zoek naar een koffie stazak met eigen logo of ontwerp? Ook dit kan PouchDirect perfect verzorgen. Bedrukte stazakken met eigen ontwerp kunnen al vanaf 10.000 stuks besteld worden. Veel van onze klanten die kiezen voor een op maat gemaakte zak, verpakken hun koffie in milieuvriendelijke stazakken zonder aluminium. Wij snappen dat het voor de kwaliteit van jullie koffie belangrijk is dat een dergelijke stazak minimaal dezelfde barrière-eigenschappen heeft als een stazak met aluminium. Om in die behoefte te voorzien kunnen wij samen met jullie een duurzame verpakking maken. Het resultaat is veel tevreden klanten, een verbeterd imago en een stijgende omzet!

Waarom PouchDirect?
PouchDirect is al bijna 10 jaar dé stazakken specialist in Europa. Onze klanten waarderen ons vanwege de persoonlijke service, grote voorraad positie standaard zakken, snelle reactie op vragen, kennis van zaken, breed aanbod hoogwaardige producten en scherpe prijzen.

Zijn jullie op zoek naar persoonlijk en deskundig advies voor het verpakken van koffie? Neem contact met ons op, wij denken graag mee!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...