0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,3
Pouchdirect Korting

Stazakken voor koffie

Stazakken voor koffie

Bent u op zoek naar een verpakking voor uw geroosterde koffiebonen of gemalen koffie? Wij zijn dé stazakken specialist voor het verpakken van koffie in Europa. Of u nu een koffiebrander bent die net is begonnen met het branden van koffie of al jaren succesvol koffie verkoopt en op zoek bent naar de laatste trends, wij hebben de oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk. 

Uitgebreid aanbod

Begin bij uw selectie van de stazak bij welke u mooi vindt. We hebben verschillende modellen stazakken voor koffie: stazakken met bodemvouw en zipper, zijvouwzakken, platte bodem zakken met en zonder zipper. Wij leveren al onze koffiezakken met een hoogwaardige ontluchtingsventiel (speciaal voor vers geroosterde koffiebonen). 

Er is een groot assortiment koffiezakken in verschillende maten en kleuren. 

Wilt u uw koffie verpakken in een stazak met een natuurlijke uitstraling? Of kiest u liever voor een stazak met een matte of glanzende afwerking in wit, zwart, zilver, goud of rood? Wij hebben een uitgebreid assortiment in grote aantallen op voorraad. De standaard stazakken voor koffie zijn al vanaf 100 stuks per soort leverbaar.

Als belangrijkste innovatie in ons standaard assortiment is de toevoeging van een duurzame verpakking. Dat is de aluminiumvrije stazak in een prachtige diepzwart kraftpapieren uitvoering. De gemetalliseerde folie is vervangen door een transparante folie met zeer hoge barrière eigenschappen zodat uw koffie top beschermt blijft tegen invloeden van buitenaf (licht (UV), zuurstof en vocht). Het resultaat is een 100% recyclebare stazak met zeer hoge barrière-eigenschappen zonder aluminium.

Kwaliteit

Onze stazakken worden alleen vervaardigd van hoogwaardige materialen (Bisphenol-A vrij) en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van koffie binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011). Dit betekent dat u zeker kunt zijn van de constante kwaliteit van onze producten en daarmee een voortdurende tevredenheid van uw klanten. De materialen waar de stazakken van zijn gemaakt beschermen uw koffie heel goed tegen licht (UV), zuurstof en vocht om te zorgen voor top kwaliteit koffie voor uw klanten.

Maatwerk koffie stazakken

Wilt u zich met uw koffie onderscheiden en bent u op zoek naar een koffie stazak met uw eigen logo of ontwerp? Ook dit kan PouchDirect perfect voor u verzorgen. Veel van onze klanten die kiezen voor een op maat gemaakte zak, verpakken hun koffie nu in milieuvriendelijke stazakken zonder aluminium (ALU). Wij snappen dat het voor de kwaliteit van uw koffie belangrijk is dat een dergelijke stazak minimaal dezelfde barrière-eigenschappen heeft als een stazak met aluminium. Om in die behoefte te voorzien kunnen wij samen met u een duurzame verpakking maken. De gemetalliseerde folie wordt vervangen door een speciale transparante folie met zeer hoge barrière eigenschappen zodat uw koffie top beschermt blijft tegen invloeden van buitenaf (licht (UV), zuurstof en vocht). Het resultaat is veel tevreden klanten, een verbetert imago en een stijgende omzet!

Waarom PouchDirect?

PouchDirect is al bijna 10 jaar dé stazakken specialist in Europa. Onze klanten waarderen ons vanwege de persoonlijke service, grote voorraad positie standaard zakken, snelle reactie op vragen, kennis van zaken, breed aanbod hoogwaardige producten en scherpe prijzen.

Bent u op zoek naar persoonlijk en deskundig advies voor het verpakken van uw koffie? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

 
web-monitoring-ok

Moment...