0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken voor sportvoeding

Stazakken voor proteine PouchDirect

Stazakken voor sportvoeding
PouchDirect is de specialist voor het verpakken van sportvoeding zoals eiwitpoeder, vitamine, creatine, supplementen, carbs, aminozuren of iso drinks. Veel klanten die sportvoeding verpakken gebruiken onze stazakken en scoops. Kies bijvoorbeeld voor een zak met zipper dan kan de klant het product na het eerste gebruik weer gemakkelijk afsluiten. Stazakken van PouchDirect zijn recyclebaar, composteerbaar of biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn al onze stazakken ook nog eens voedselveilig volgens de normen die in de EU gelden.

Breed assortiment en direct leverbaar
Onze standaard stazak (model doypack) heeft een speciaal gesneden bodem waardoor deze zeer stabiel blijft staan ook na het vullen en zorgt voor een strakke presentatie. Deze zak heeft een brede vulopening, in combinatie met het gebruik van een maatschepje zorgt dit voor optimaal gebruikers gemak. De Flat Bottom zak, de naam zegt het al, heeft een platte bodem en is de meest stabiele onder de stazakken. Wij bieden deze aan met en zonder zipper. Zoek je een klein maat zakje om als sample weg te geven of juiste een hele grote maat voor bulk verpakking of levering aan groothandels? Geen probleem, voor alle volumes bieden wij een oplossing (100 ml tot 13 liter uit ons standaard assortiment).

Al onze onbedrukte stazakken zijn verkrijgbaar in plastic (matte of glanzende afwerking) of kraftpapier. De minimale afname start al bij 100 stuks per maat dus handig voor de startende of beginnende ondernemer.

Lees meer...

Maatwerk sportvoeding zakken
Vanaf 2.000 stuks per maat kunnen we de zak ook voor je bedrukken of op maat maken met bijvoorbeeld een eurohole (ophang gaatje), velcro (klittenband) of front zipper, laser score (voor het makkelijk en recht afscheuren van de seal) of bij de grote maat zakken een handvat. Geïnteresseerd? De opties zijn eindeloos en we sturen graag een voorbeeld toe van een bedrukte zak die wij reeds voor een tevreden klant gemaakt hebben.

Wist je al dat wij ook maatschepjes verkopen? Voor de juiste dosering van uw poeders bieden wij maatschepjes in 2 kleuren (blauw en transparant) en diverse volumes. Van klein (1 milliliter) tot en met groot (150 milliliter). Ook maatschepjes kunnen op maat gemaakt worden, vraag ons naar de opties.

Wij staan je graag persoonlijk te woord dus aarzel niet om ons te contacteren om samen de mogelijkheden door te nemen.

Waarom PouchDirect?
PouchDirect is al ruim 10 jaar dé specialist in Europa. Veel klanten waarderen PouchDirect voornamelijk vanwege het brede aanbod hoogwaardige producten, scherpe prijzen en een uitstekende persoonlijke service.

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...