0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,3
Pouchdirect Korting

Stazakken voor sportvoeding

Stazakken voor sportvoeding

PouchDirect is ook de specialist voor het verpakken van sportvoeding zoals eiwitpoeder, vitamine, creatine, supplementen, carbs, aminozuren of iso drinks.  Veel klanten die sportvoeding verpakken gebruiken stazakken met een hoge barrière folie en bieden daarmee de optimale bescherming die uw product nodig heeft. Kiest u voor een zak met zipper dan kan uw klant het product na het eerste gebruik makkelijk in de stazak bewaren. Stazakken kunnen na gebruik bij het restafval om gerecycled te worden.

Breed assortiment en direct leverbaar

Onze standaard stazak (model doypack) heeft een speciaal gesneden bodem waardoor deze zeer stabiel blijft staan ook na het vullen en zorgt voor een strakke presentatie. Deze zak heeft een brede vulopening, in combinatie met het gebruik van een maatschepje zorgt dit voor optimaal gebruikers gemak. De Flat Bottom zak, de naam zegt het al, heeft een platte bodem en is de meest stabiele onder de stazakken. Wij bieden deze aan met en zonder zipper. Zoekt u een klein maat zakje om als sample weg te geven of juiste een hele grote maat voor bulk verpakking of levering aan groothandels? Geen probleem, voor alle volumes bieden wij een oplossing (100 ml tot 13 liter uit ons standaard assortiment).

Al onze onbedrukte stazakken zijn verkrijgbaar in plastic (matte of glanzende afwerking) of kraftpapier. De minimale afname start al bij 100 stuks per maat dus handig voor de startende of beginnende ondernemer. U kunt de zak desgewenst personaliseren met een sticker.

Maatwerk sportvoedingzakken

Vanaf 10.000 stuks per maat kunnen we de zak ook voor u bedrukken of op maat maken met bijvoorbeeld een eurohole (ophang gaatje), laser score (voor het makkelijk en recht afscheuren van de seal) of bij de grote maat zakken een handvat. Bent u geïnteresseerd? Wij sturen graag een voorbeeld toe van een gepersonaliseerde zak die wij reeds voor een tevreden klant gemaakt hebben.

Wist u al dat wij ook maatschepjes verkopen? Voor de juiste dosering van uw poeders bieden wij maatschepjes in 2 kleuren (blauw en transparant) en diverse volumes. Van klein (1 milliliter) tot en met groot (150 milliliter). 

Wij staan u graag persoonlijk te woord dus aarzel niet om te bellen om samen de mogelijkheden door te nemen. 

Waarom PouchDirect?

PouchDirect is al bijna 10 jaar dé specialist in Europa. Veel klanten waarderen PouchDirect voornamelijk vanwege het brede aanbod hoogwaardige producten, scherpe prijzen en een uitstekende persoonlijke service.

 
web-monitoring-ok

Moment...