0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9
Pouchdirect Korting

Koffiezakken

Op zoek naar stazakken met ventiel voor het verpakken van koffie? PouchDirect is dé online leverancier van koffiezakken. Wij bieden een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige, voorgevormde koffiezakken in vele soorten, maten en kleuren aan. Er zijn vele combinaties uit voorraad leverbaar. En omdat wij de koffiezakken uit ons standaardassortiment graag voor iedereen toegankelijk willen maken, zijn de zakken al te bestellen vanaf 100 exemplaren! (Koffiezakken zijn stazakken met ontgassingsventiel. Dezelfde zakken zonder ventiel zijn te koop onder de categorie stazakken).

Op maat gemaakte koffiezakken

Koffie in een aantrekkelijke verpakking verkoopt zichzelf stukken beter. Om de koffiezak zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw specifieke eisen, zijn er vele opties waarmee wij de koffiezakken kunnen personaliseren. Zo zijn de zakken te bedrukken met uw eigen logo of design en kunt u kiezen voor andere formaten, afwijkende vormen en verschillende materiaalsamenstellingen.

Lees meer...

 

Daarnaast zijn de koffiezakken uit te rusten met verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een handvat of een Eurohole. Je hoeft niet groot te zijn om uw eigen design of logo volledig tot zijn recht te laten komen; wij leveren bedrukte koffiezakken al vanaf een oplage van 10.000 stuks per maat / per ontwerp, afhankelijk van het type zak. Neem gerust contact met ons op om eens geheel vrijblijvend te praten over de vele mogelijkheden.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Voor optimale bescherming van uw koffie en verbeterde houdbaarheid in het schap, worden al onze stazakken van kwalitatief hoogwaardige materialen geproduceerd. Er zijn verschillende samenstellingen, zoals:

●      Tweelaags transparante Pet/Pe

●      Drielaags Pet/Met-Pet/Pe

●      Drielaags Kraftpapier/ Met-Pet/Pe

Alle koffiezakken beschikken over een ontgassingsventiel. Dit voorkomt dat de zak opgeblazen wordt door het nagassen van de versgebrande bonen. De koffiezakken zijn verkrijgbaar met of zonder een hersluitbare gripsluiting (zipper). Tot slot: onze stazakken worden vervaardigd van BPA-vrij (Bisphenol-A vrij) materiaal en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van koffie (EG 1935/2004 en EG 2002/72 en EG 10/2011).

 

Waarom koffiezakken online bestellen bij Pouchdirect?

Hieronder zetten wij nog even alle voordelen voor u op een rij:

●      Voorgevormde koffiezakken 

●      Hoogwaardige materialen en ontgassingsventiel

●      Lichtgewicht: bespaar op transport en opslagkosten

●      Tientallen kleuren, zowel mat als glans

●      Bedrukte, op maat gemaakte zakken

●      100 tot miljoenen stuks

●      Snelle levertijd vanwege grote voorraadpositie

 

Prijzen, voorraad & bestellen

Klik in onderstaand overzicht op de afbeelding van een stazak in het door u gewenste model. Vervolgens kunt u de kleur, de maat en het aantal selecteren, waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden!

 
web-monitoring-ok

Moment...