0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Flat bottom zakken met ventiel

Wilt u de presentatie van uw product op een innovatieve en trendy manier onderscheiden van de rest? Dan biedt PouchDirect u wat u nodig heeft: de flat bottom stazak (ook wel vlakke bodemzak of platte bodemzak genoemd).

De voordelen van de flat bottom koffiezak
De vlakke bodemzak biedt dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de gewone stazak, maar heeft ook nog een paar extra voordelen:
- Door de platte bodem blijft de zak te allen tijde rechtop en stabiel in het schap staan
- De zak kan zowel aan de voorkant, achterkant, zijkanten en de onderkant worden bedrukt met uw eigen logo
- Gemaakt van materialen met uitstekende barrière-eigenschappen voor optimale bescherming van uw koffie
- Voorzien van een ontgassingsventiel
- Eenvoudig te openen
- Lichtgewicht: lage transport- en opslagkosten


Materialen
Deze platte bodem zakken met ontgassingsventiel zijn uitermate geschikt voor het verpakken van vers gebrande koffiebonen. Onze stazakken worden namelijk vervaardigd van de beste materialen die over uitstekende barrière-eigenschappen beschikken zodat de kwaliteit van de koffie gewaarborgd blijft. Bovendien laat het ontgassingsventiel de gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen uit de zak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Hierdoor blijft de smaak en het aroma van de koffie behouden. Onze flat bottom zakken worden vervaardigd van BPA-vrij materiaal en zijn aan de bovenkant allemaal voorzien van een afscheurinkeping ('tearnotch') waardoor de zak de eerste keer gemakkelijk te openen is.

Flat bottom koffiezakken bestellen
De flat bottom stazak met ventiel (zonder zipper) is in 6 aantrekkelijke kleuren in 3 verschillende maten uit voorraad leverbaar. Klik in onderstaand overzicht op de afbeelding van een vlakke bodem stazak in de door u gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren, waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Andere soorten flat bottom stazakken
Deze flat bottom koffiezakken zijn ook met zipper te verkrijgen. Indien u andere food en non-food producten en vloeistoffen (zoals thee, poeders, diervoeding, reinigingsproducten of zaden) wilt verpakken, bekijk dan onze flat bottom stazakken zonder ventielPouchDirect heeft de juiste flat bottom stazak voor het verpakken van uw product!

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, wilt u meer informatie over onze stazakken of een gratis sample aanvragen? Neem dan  contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...