0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Flat bottom zakken met ventiel en zipper

Flat bottom stazakken met ontgassingsventiel en met hersluitbare gripsluiting (zipper) zijn uitermate geschikt voor het verpakken van vers gebrande koffiebonen. Onze stazakken worden namelijk vervaardigd van de beste materialen die over uitstekende barrière eigenschappen beschikken zodat de kwaliteit van de koffie gewaarborgd blijft. Bovendien laat het ontgassingsventiel de gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen uit het pak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Hierdoor blijft de smaak en het aroma van de koffie behouden.

De handige zipper zorgt er voor dat de stazak steeds weer opnieuw te openen en te sluiten is tot de stazak leeg is. Het product blijft in de originele verpakking. Deze flat bottom zak is ook standaard voorzien van een afscheurinkeping (tearnotch) waarmee u de zak de eerste keer gemakkelijk open maakt.

Lees meer...

De voordelen van de flat bottom stazak
De flat bottom zak, ook wel vlakke bodemzak of platte bodemzak genoemd, biedt dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de gewone stazak, maar biedt extra voordelen. De platte bodem zorgt er namelijk voor dat de zak te allen tijde stabiel en stevig kan blijven staan. Bovendien kan de flat bottom stazak zowel aan de voorkant, achterkant, zijkanten en onderkant worden bedrukt met uw eigen logo en boodschap

Flat bottom koffiezakken bestellen
De flat bottom stazak met ventiel en zipper is in 4 aantrekkelijke kleuren in 3 verschillende maten direct uit voorraad leverbaar. PouchDirect maakt deze innovatieve maar voordelige oplossing graag toegankelijk voor iedereen: daarom zijn de zakken al te bestellen vanaf 100 exemplaren. Kleinere bedrijven kunnen dus net zo goed profiteren! Wanneer u een bestelling plaatst van 10.000 zakken of meer, kunt u uw flat bottom zak door ons laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp, zodat u zich optimaal kunt onderscheiden van uw concurrenten.

In het overzicht hieronder vindt u de verschillende flat bottom stazakken met ventiel en met zipper die bij PouchDirect te bestellen zijn. Klik op de afbeelding van de flat bottom stazak in de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren in het drop-down menu waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Andere soorten flat bottom stazakken
Deze flat bottom koffiezakken zijn ook als flat bottom stazakken met ventiel maar zonder zipper te verkrijgen. Indien u andere food en non-food producten en vloeistoffen (zoals thee, poeders, diervoeding, reinigingsproducten of zaden) wilt verpakken, bekijk dan onze flatbottom stazakken zonder ventiel. PouchDirect heeft de juiste flat bottom stazak voor het verpakken van uw product!

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, wilt u meer informatie over onze stazakken of een gratis sample aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...