0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken met bodemvouw, ventiel en zipper

Een goede koffieverpakking is van belang om de smaak, het aroma, de kleur en de geur van de koffie te behouden. Stazakken met ventiel zijn uitermate geschikt voor het verpakken van vers gebrande koffiebonen. Het ontgassingsventiel laat de gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen uit het pak ontsnappen, terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Dankzij de handige hersluitbare gripsluiting (zipper) kunt u de verpakking steeds weer opnieuw openen en sluiten tot de verpakking leeg is. Het product blijft in de originele verpakking.


Koffiezakken met bodemvouw bestellen
Koffiezakken zijn al te bestellen vanaf 100 exemplaren. Kleinere bedrijven kunnen dus net zo goed profiteren! Wanneer u een bestelling plaatst van 10.000 zakken of meer, kunt u uw koffiezak bedrukken met uw eigen logo of ontwerp.  

In het overzicht hieronder vindt u de verschillende koffiezakken met ventiel en met gripsluiting die bij PouchDirect te bestellen zijn. Klik op de afbeelding van de koffiezak in de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren, waarna u direct de juiste prijs en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt/betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden !

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, wilt u meer informatie over onze stazakken met ventiel of een gratis sample aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...