0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Flat bottom zakken met zipper

Flat Bottom zakken voor een stabiele en aantrekkelijke presentatie van uw producten. Deze trendy verpakkingsoplossing is uw nieuwe visitekaartje! De flat bottom stazakken met zipper (ook wel vlakke bodemzak of platte bodemzak genoemd) zijn uitermate geschikt voor het verpakken van food en non-food producten en vloeistoffen (zoals thee, poeders, diervoeding, reinigingsproducten of zaden). Onze stazakken worden vervaardigd van de beste materialen die over uitstekende barrière-eigenschappen beschikken zodat de kwaliteit van uw product gewaarborgd blijft.

Lees meer ...

De voordelen van de flat bottom stazak
- De flat bottom stazak  biedt dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de gewone stazak, maar heeft daarnaast nog een paar extra voordelen:
- Door de platte bodem blijft de zak te allen tijde rechtop en stabiel in het schap staan
- Vanaf 100 stuks uit voorraad leverbaar in 4 aantrekkelijke kleuren, in 3 verschillende maten
- De zak kan zowel aan de voorkant, achterkant, zijkanten en de onderkant worden bedrukt met uw eigen logo
- Grote visuele impact
- Gemaakt van materialen met uitstekende barrière-eigenschappen voor optimale bescherming van uw product
- Lichtgewicht: lage transport- en opslagkosten
- Eenvoudig te openen dankzij de handige tearnotch
- Hersluitbare gripsluiting

Flat bottom stazakken bestellen
In het overzicht hieronder vindt u de verschillende flat bottom stazakken met zipper die bij PouchDirect te bestellen zijn. Klik op de afbeelding van de flat bottom stazak in de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren in het drop-down menu, waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan kan de bestelling nog dezelfde dag verzonden worden.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, wilt u meer informatie over onze flat bottom zakken of een gratis sample aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Andere soorten flat bottom stazakken
Deze flat bottom stazakken zijn ook zonder zipper verkrijgbaar. Indien u vers gebrande koffiebonen wilt verpakken, bekijk dan onze flatbottom zakken met ventiel. PouchDirect heeft de juiste flat bottom stazak voor het verpakken van uw product!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...