0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Flat bottom zakken zonder zipper

Deze trendy flat bottom stazakken zonder zipper (hersluitbare gripsluiting) zijn uitermate geschikt voor het verpakken van food en non-food producten en vloeistoffen (zoals bijvoorbeeld thee, poeders, diervoeding, reinigingsproducten of zaden). Onze stazakken worden vervaardigd van de beste materialen en beschikken over uitstekende barrière-eigenschappen zodat de kwaliteit van uw product gewaarborgd blijft. De flat bottom stazak zonder zipper is in 6 aantrekkelijke kleuren in 3 verschillende maten uit voorraad leverbaar.

De voordelen van de flat bottom stazak
De flat bottom stazak, ook wel ook wel vlakke bodemzak of platte bodemzak genoemd, biedt dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de gewone stazak, maar heeft daarnaast nog extra voordelen. De platte bodem zorgt er namelijk voor dat de zak te allen tijde stabiel en stevig kan blijven staan. Bovendien kan de flat bottom stazak zowel aan de voorkant, achterkant, zijkanten en onderkant worden bedrukt met uw eigen logo en boodschap

Lees meer...

Flat bottom stazakken bestellen
PouchDirect maakt deze innovatieve maar voordelige oplossing graag toegankelijk voor iedereen: daarom zijn de zakken al te bestellen vanaf 100 exemplaren. Kleinere bedrijven kunnen dus net zo goed profiteren! Wanneer u een bestelling plaatst van 10.000 zakken of meer, kunt u uw flat bottom zak door ons laten bedrukken met uw eigen ontwerp, zodat u zich optimaal kunt onderscheiden van uw concurrenten.

In het overzicht hieronder vindt u de verschillende flat bottom stazakken zonder zipper die bij PouchDirect te bestellen zijn. Klik op de afbeelding van de flat bottom stazak in de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren in het drop-down menu, waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Andere soorten flat bottom stazakken
Deze flat bottom stazakken zijn ook als flat bottom stazakken met zipper te verkrijgen. Indien u vers gebrande koffiebonen wilt verpakken, bekijk dan onze  flat bottom zakken met ventiel. PouchDirect heeft de juiste flat bottom stazak voor het verpakken van uw product!

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, wilt u meer informatie over onze stazakken of een gratis sample aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...