0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Stazakken met venster

Wilt u uw product nog meer op laten vallen tussen al die andere producten in het schap? Waarom zou u uw product dan in een gesloten verpakking verbergen als u het ook zichtbaar kunt tonen in een aantrekkelijke stazak met venster? De juiste verpakking en presentatie kan u helpen een grotere doelgroep te bereiken en zo uw omzet te verhogen! De lichtgewicht, voorgevormde vensterzak is in verschillende kleuren, uitvoeringen en formaten uit voorraad leverbaar en is standaard voorzien van een hersluitbare gripsluiting (zipper) en een afscheurinkeping (tear notch).

Lees meer...

Vensterzakken die naadloos aansluiten op uw specifieke wensen
PouchDirect levert kwalitatief hoogwaardige stazakken aan zowel kleine ondernemingen als grote partijen in de food en non-food industrie in heel Europa. De vensterzakken uit ons standaardassortiment zijn al te bestellen vanaf 100 exemplaren. Bij bestellingen vanaf 10.000 stuks bedrukken wij de stazak desgewenst met uw eigen logo of boodschap. Bovendien kunnen wij de zakken dan ook in andere formaten, met afgeronde hoeken of met vensters in andere vormen leveren. Met onderscheidende afwerkingsopties zoals een handvat of een Eurohole kunt u met onze hulp precies datgene creëren wat u wenst: de perfecte, op maat gemaakte stazak die volledig voldoet aan uw eisen. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de vele mogelijkheden!

De voordelen van stazakken met venster op een rij:
- Opvallende productpresentatie
- Gemaakt van materialen met uitstekende barrière-eigenschappen
- Lichtgewicht verpakking: lage transport- en opslagkosten
- Hersluitbaar
- Eenvoudig te openen
- Recycleerbaar
- Vanaf 100 stuks voorgevormde vensterzakken direct uit voorraad leverbaar
- Op maat gemaakte bedrukte zakken met venster mogelijk

Prijzen, voorraad en bestellen
In het overzicht hieronder vindt u de verschillende stazakken met venster die gemakkelijk en snel online bij PouchDirect te bestellen zijn. Klik op de afbeelding van de vensterzak in de gewenste kleur en uitvoering. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren in het drop-down menu, waarna u direct de juiste prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden!

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...