0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Zijvouwzakken

De eeuwige winnaar! Deze traditionele stazak met bodemvouw biedt een uitstekende verpakkingsoplossing voor vele producten. Zijvouwzakken (side gusset pouch of side fold bag genoemd) bestel je gemakkelijk en snel bij ons in de webshop!

PouchDirect is een toonaangevende leverancier van veelzijdige stazakken. De zakken in ons assortiment dragen stuk voor stuk bij aan het optimaal bewaren en verpakken van uw product. Welk product u ook fabriceert, en of dat nu vast of vloeibaar is, u vindt er bij PouchDirect een juiste verpakking voor. De zijvouwzakken op deze pagina zijn ideaal om vele soorten producten uit zowel de food als de non-food industrie te verpakken. 

Lees meer...

Hoogwaardige materialen
De zakken met zijvouw zijn standaard leverbaar in 8 verschillende kleuren en worden vervaardigd van de beste materialen zodat de kwaliteit van de inhoud altijd bewaard blijft. De zakken beschikken over meerdere lagen:
- Drielaags Pet/Met-Pet/Pe
- Drielaags Kraftpapier/Met-Pet/Pe

Zijvouwzakken bedrukken met uw eigen logo of tekst
Wanneer u een bestelling plaatst van 10.000 zakken of meer, dan kunnen we bij PouchDirect de zijvouwzak voorzien van uw eigen logo, design of tekst, zodat de uitstraling van uw verpakking volledig past bij uw bedrijf en is afgestemd op uw eigen huisstijl.

De voordelen van onze zijvouwzakken op een rij:
- Kwalitatief hoogwaardige stazak met uitstekende barrière-eigenschappen
- Vele kleuren en maten in ons standaardassortiment beschikbaar
- Bedrukken met uw eigen logo of design mogelijk
- Verticaal presenteren
- Luxe uitstraling
- 7 dagen per week, 24 uur per dag online te bestellen

Wij leveren ook zijvouwzakken met ontgassingsventiel voor het verpakken van versgebrande koffie. 

Prijzen, voorraad en bestellen
In het overzicht hieronder vindt u de zijvouwzakken zonder ventiel die bij PouchDirect te bestellen zijn. Klik op de afbeelding van de zijvouwzak in de gewenste kleur. Vervolgens kunt u de maat en het aantal selecteren, waarna u direct de juiste prijs en de voorraadstatus te zien krijgt. Hebben wij de gewenste producten op voorraad en bestelt en betaalt u vóór 20.00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden!

Heeft u hulp nodig bij het bestellen, wilt u meer informatie over onze zakken of een gratis sample aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verpakking voor uw product.

Veel van onze klanten keken ook naar:

web-monitoring-ok

Moment...