Onze 100% Recyclebare stazakken met paper feel vernis

Maak kennis met deze 'Planet Proof' stazak. De 100% recyclebare stazakken, gemaakt van mono plastic* hebben een excellente barrière voor je product (EVOH-PE*). Deze unieke en milieubewuste stazakken zijn voorzien van een paper feel finish en hebben recycle code 4 bodemlogo’s, waarmee je gemakkelijk de eindgebruiker een advies geeft hoe het zakje te recyclen is.

  • 100% recyclebaar (recycle code 4);
  • Uniek en onderscheidend: voelt als papier, maar is gemaakt van recyclebaar plastic;
  • Excellente barrière eigenschappen om je product optimaal te beschermen;
  • Direct uit voorraad leverbaar in meerdere kleuren.
  • Ook verkrijgbaar met koffieventiel

Het is belangrijk dat jij als klant het eerlijke verhaal hoort. Onze zakken kunnen in zijn geheel gerecycled worden. De gebruikte materialen zijn één van de meest geschikte plastics om te recyclen. Er worden bijvoorbeeld huishoudfolie en draagtasjes van gemaakt.

Deze zakken zijn direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig online te bestellen vanaf 100 stuks. Wilt u ook graag de paper feel finish eerst zien? Vraag dan gratis een sample pakket aan.


Bekijk onze 'Planet Proof' recyclebare zakken


Bekijk de stazakken

*Mono plastic: Dit wil zeggen dat er gebruik is gemaakt van 1 soort plastic.

*EVOH: ethylvinylalcoholcopolymeer. Het gaat hier om barrière kunststoffen die veelal geschikt zijn om gassen binnen te houden. Het gaat hier om barrière kunststof die in de PE verwerkt is. Door deze toevoeging heeft het materiaal een uitstekende barrière tegen zuurstof, vocht en aroma’s.