Voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Gratis transport vanaf € 500,-

Jouw droombaan


Schaar jij jezelf onder uitzonderlijk commercieel talent? Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten! Voor goede mensen is bijna altijd wel een plek. Staat klanttevredenheid bij jou voorop en is het geen ‘trucje’ voor je, maar vind je het ‘gewoon’ om klanten te verwonderen, stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons!

PouchDirect (de Coolblue onder de internetgroothandels) in Epe is internationaal e-commerce groothandel van kwalitatief hoogwaardig verpakkingsmateriaal en daaraan gerelateerde producten voor de food en non-food industrie. Persoonlijke service, een breed assortiment, kwaliteit, concurrerende prijzen, online bestelgemak en korte levertijden zijn onze voornaamste kenmerken. We streven naar een langdurige, succesvolle samenwerking met onze klanten. PouchDirect heeft inmiddels dan ook vele duizenden tevreden klanten in heel Europa. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn we in staat om bij de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken voor een oplossing te zorgen.


PouchDirect biedt al bijna 10 jaar totaaloplossingen aan grote en kleine ondernemingen. Blije klanten zijn blijvende klanten. Ons eerste doel is dan ook alle klanten 100% tevreden te stellen en hun voorkeurspartner te worden. Dit kan alleen met een topteam van innovatieve, creatieve en meedenkende medewerkers. Onze missie is de medewerker in zijn of haar kracht te zetten. Onze tweede focus is het streven naar kwaliteit. Wij bieden onze klanten een perfecte service en absolute kwaliteitsproducten. Ons vermogen is eerst te luisteren en te vragen waar de behoefte van de klant ligt. Dan zoeken wij binnen het budget naar een passende verpakkingsoplossing waar de klant wat aan heeft: effectief, relevant en onderscheidend.


Voor deze boeiende organisatie zijn wij altijd op zoek naar jonge, energieke en initiatiefrijke kandidaten (m/v).

Wat biedt PouchDirect?

Een veelzijdige baan bij een professioneel B2B e-commerce bedrijf met een klein, hecht team dat vol ambitie zit om het verder uit te bouwen en alle aspecten van de organisatie dagelijks actief te verbeteren. Goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn ruimschoots aanwezig. Het moet vooral gezellig zijn op de werkvloer!

Interesse? Reageer dan nu per mail met een CV met foto en motivatie naar info@pouchdirect.nl ter attentie van Edo Knoppert.

over ons