0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
4,8

Machines

Sealapparaten, weeg- en verpakkingsmachines 
Naast de perfecte verpakking voor uw product, levert PouchDirect ook machines om uw stazakken te kunnen vullen en goed af te kunnen sluiten. Zo helpen wij u graag met de aanschaf van weeg- en vulmachines en bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een op uw stazak afgestemd sealapparaat waarmee u de zakken kunt dicht sealen. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Prijzen, voorraad & bestellen 
U kunt eenvoudig en snel online een sealer, (weeg- of vulmachine) bij PouchDirect bestellen. Selecteer in onderstaand overzicht de door u gewenste categorie machines en daaropvolgend het gewenste product. Op de pagina die vervolgens wordt getoond, vindt u specifieke productinformatie en u ziet ook meteen de prijs en de voorraadstatus. Na plaatsing van het product in de winkelwagen, komt u in de eenvoudige en overzichtelijke afrekenmodule. U kunt vervolgens meteen veilig online betalen of via de bank de factuur overmaken. De keuze is aan u.

Weet u niet helemaal zeker welke machine geschikt is voor uw stazak en heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

web-monitoring-ok

Moment...